Dagen i dag ^^

Heihei :) 

 

Idag har det vært skikkelig høst! Det er grått, trist, og det regner... Ingen snø, ingen sol.. det er liksom så kjedelig.. 
Været har egentlig passet ganske godt ,ed dagen i dag, det har vært en kjedelig skoledag, det har jo selvfølgelig hatt noen lyspunkt, som det at jeg har vært en hel dag med Elisabeth snuppa mi <3 og Victor kom helt overraskende opp på skolen i dag!! <3 Elsker deg <3 eller han hadde jo sendt meld, men jeg så ikke den før jeg hadde møtt han! x)

Utenom at Kristoffer har vært jævlig dum, Elisabeth har kommet med noen smarte ord, og forskjellige folk har snakket med meg om alt og ingenting, og at jeg har møtt Victor gutten min<3 Har det igrunn vært en ganske kjedelig dag..
Og nå har jeg ingenting å blogge om , så jeg finner på noe annet å gjøre istedet.

 

-bloggezz <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

15, Trysil

Hei :) Jeg er ei blid og glad jente på 15 år :) Jeg blogger om alt og alle, og de fleste bildene som ligger på bloggen er tatt av kameraet mitt; EOS 500D ^^ Jeg er glad i venna mine og kjæresten min<3 Det meste handler om hva som skjer i mitt liv fra dag til dag ^^ Håper det ikke blir for kjedelig og lese, sånn at dere faktisk leser bloggen min ^^ -bloggezz <3

Kategorier

Arkiv

hits