jeg SKAL til Belinda i morgen! :)

heihei ^^ 

 

Jeg og Belinda har planlagt at jeg skal til henne i morgen, farmor kan kjøre og alt liksom.. men så kommer pluttselig pappa med det at han skal bort for og hente noen vinduer til hytta, og da må liksom jeg være hjemme for og passe fjøset, men seriøst NEI! 
Jeg kom liksom og sa at jeg skulle til Belinda først, og liksom jeg sa også det at hvis dem ikke kjørte meg, så sykla jeg!! men NEIDA, han skal bort og jeg må drite i alle mine planer!!
Men jeg mener det, hvis han ikke lar meg dra, så bare stikker jeg!!
Jeg har vært borte NESTEN HELE SOMMER, og da jeg endelig har tid til og møte snuppa mi igjen, så skal ikke pappa stå i veien liksom!
Men det ordner seg sikkert, fordi Karoline kan jo også ta fjøset den gangen, og mamma er hjemme da så hun kan ta Emil! ^^ Så det går sikkert bra ^^

 Men da kan jeg jo sikkert si noe om hva som har skjedd i dag ^^ 
I dag har jeg vært på en sånn skyte ting, altså med 4h.. vi var på skytingens dag i Tennåsen ^^
Det var liksom greit, men jeg har ingen interresse for det liksom x)

Akk nå, etter jeg kom hjem, har jeg tatt meg en dusj, og koser meg med en deilig kopp te^^
og venter på at jeg skal få møte Belinda igjen i morgen! ^^
Glad i deg snuppa <3

Men nå har jeg ikke noe mer og blogge om..

 

-bloggezz ^^ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte

Charlotte

15, Trysil

Hei :) Jeg er ei blid og glad jente på 15 år :) Jeg blogger om alt og alle, og de fleste bildene som ligger på bloggen er tatt av kameraet mitt; EOS 500D ^^ Jeg er glad i venna mine og kjæresten min<3 Det meste handler om hva som skjer i mitt liv fra dag til dag ^^ Håper det ikke blir for kjedelig og lese, sånn at dere faktisk leser bloggen min ^^ -bloggezz <3

Kategorier

Arkiv

hits